Udleverings- og indleveringsautomat til vedligeholdelsesformål

Udleverings- og Indleveringsautomaten Mietek 3Udleverings- og indleveringsautomat til vedligeholdelsesformål

Udleverings- og Indleveringsautomaten Mietek 3Udleverings- og indleveringsautomat til vedligeholdelsesformål

Smårumsskabssættet ved navnet Mietek

Mietek” er en kombination af et automatisk udleveringsskab med en styringssoftware. Systemet løser problemer med udlevering, indlevering samt registrering af værdifulde batteridrevne håndværktøjer, værktøjer samt kontrol- og måleapparater i nærheden af arbejdsstationer. Automaten er også velegnet til udlevering og indlevering af visse større personlige værnemidler.

Kundezone

Adgang til tekniske specifikationer og andre materialer fås udelukkende af de kunder, som har logget på.

Log på

product description

Produktbeskrivelse

Automaten Mietek giver en bred mulighed for tilpasning af sine mål samt størrelsen af sine afsnit til Kundens konkrete behov. Den består af segmenter (som er opstået ved at der forbindes to små rum), der kan kombineres med hinanden på en hvilken som helst måde. Segmenterne er tilgængelige i to størrelser, som er tilpasset til konkrete opgaver. Segmenter, som er beregnet til udlevering og indlevering af værktøjer (værktøjsautomat), er lidt længere, således at de rummer det størst mulige antal af standardudstyr. Dørens bredde udgør 457 mm. De findes i to højder: 120 mm og 243 mm. Alt efter målsortimentet er det muligt at vælge den ønskede højde samt antallet af de enkelte afsnit i hele rummet. I en version, som er tilpasset til udlevering af arbejdsmiljøprodukter (arbejdsmiljøautomat) var det ikke nødvendigt, at døren er så bred. Derfor er døren 350 mm snævrere, således at hele det tilgængelige rum anvendes maksimalt. De findes i to størrelser: 120 mm og 234 mm, hvilket giver mulighed for at lave et skab, som bedst muligt tilfredsstiller Kundens behov. Lige som ved en værktøjsautomat har Kunden mulighed for at vælge en hvilken som helst højde samt antal af de enkelte afsnit. Afhængigt af Kundens behov kan vi også producere døre med et kighul.

TOOLS CUPBOARD 

Professionel styring af flowet af værktøjer og miljøprodukter

Vi har hermed den store fornøjelse af at præsentere Dem et system til styring af flowet af specialværktøjer og distribution af arbejdsmiljøprodukter, hvis hovedelement er automaten "Mietek". Den er en kombination af et automatisk udleveringsskab med styringssoftware. Systemet løser styringsrelaterede problemer og problemer med udlevering af værktøjer samt arbejdsmiljøprodukter. En global løsning, som tilfredsstiller følgende behov:

 • Tilsyn med medarbejdere samt de udleverede udstyr og værktøjer
 • Sikkerhed og tilgængelighed af de nødvendige personlige værnemidler
  24 timer i døgnet 7 dage om ugen
 • Tilgængelighed af varer og værktøjer i nærheden af arbejdsstationer
 • Udlevering af enkelte varer eller udlevering af varer i pakker
 • Fald i forbruget
 • Fuldstænding kontrol over udlevering og indlevering af værktøjer
 • Analyse af og kontrol over den samtlige bevægelse
  (udlevering, tilbagelevering, forsyning)
 • Fjernbetjent adgang til alle oplysninger
 • Automatisk forsyningsstyring
 • Automatisk tilsyn med lagerbeholdninger

FUNKTIONSPRINCIP


Identifikation af brugeren

Brugeren logger ind ved at holde sit modearbejderkort henover automaten eller ved at indtaste en kode på touchskærmen. Vedkommende får adgang til operationer og produkter, som er blevet defineret for vedkommende. Ikke-autoriserede personer har ikke adgang til de produkter, som er anbragt i automanen.

 


Valg af operation


Brugeren vælger den ønskede operation: Udlevering, Tilbagelevering, Supplering ... alt efter sine beføjelser. Derefter vælger vedkommende det ønskede produkt og størrelse, hvis produktet findes i flere varianter, og vedkommende ikke blev tildelt en bestemt størrelse. Systemet afblokerer det relevante afsnit ved at give vedkommende adgang til produkter evt. i det angivne antal. Systemet muliggør blandt andet fremvisning af produktets billeder dets beskrivelse, det tilgængelige antal stykker, størrelser.


IT-styring


Smårumsskabssættet KAZIK er udstyret med en PC, hvortil kun systemadministratoren har adgang. Alternativt kan det udstyres med system til opretholdelse af forsyning,
dvs. UPS. KAZIK har fået installeret sin egen software, der består af tre moduler.

Brugergrænseflade

Brugergrænsefladen er venlig og nem at bruge. Den nemme betjening muliggør en maksimal forenkling og forkortelse af udleveringsprocessen. Den intuitive grænseflade fremviser læselige billeder af produkter med henblik på at gøre søgning lettere. Brugere benytter en heavy-duty touchskærm, som er beregnet til drift under vanskelige vilkår.


Administratorgrænseflade


Den mest udbyggede modul er Administratorgrænseflade. Den muliggør konfiguration af adgang efter bruger eller brugergruppe. Administratorgrænsefladen muliggør modifikation af oplysningerne vedrørende produkter, medarbejdere, størrelser, mv. Vha. denne grænseflade kan man også konfigurere begrænsninger og tildeling af produkter til grupper eller brugere.

 

Statistik og rapportering

Rapporteringsmodulen giver adgang til alle de i systemet indeholdte oplysninger, såsom: udleveringsoversigt, suppleringsoversigt, beskadigelsesoversigt, en fortegnelse over produkter under minimum, en fortegnelse over produkter, som på nuværende tidspunkt er under bestilling, modtagelse af produkter, mv. Modulen giver også mulighed for oprettelse af egne rapporter.

Go to top