Automater til kontrol af vasketøjets flow

Zosia - indleveringsautomatAutomater til kontrol af vasketøjets flow

Zosia - indleveringsautomatAutomater til kontrol af vasketøjets flow

Zosia er en kombination af et IT-system, som overvåger vasketøjets flow, med en automat beregnet til afhentning af tøj fra medarbejdere. Den uafhængige maskine ved navnet Zosia registrerer og sender oplysningerne om det modtagne vasketøj, dets mængde samt tidspunktet for en given operation til hovedbasen. Adgang til skakten fås kun ved at holde det i systemet indførte tøj henover automaten. Skakten er udstyret med en kombinationslås og en almindelig nøglelås.

KARTA PRODUKTU DK P

Kundezone

Adgang til tekniske specifikationer og andre materialer fås udelukkende af de kunder, som har logget på.

Log på

product description

Produktbeskrivelse


Zosia er en selvstændig fuldstændigt digitaliseret maskine beregnet til indlevering og registrering af vasketøj, som har tildelt „tags”. Løsningen er perfekt velegnet til de Kunder, som allerede har et system, der registrerer udlevering af vasketøj, men som mangler et pålideligt system til kontrol over indlevering eller ønsker at optimere processen og gøre den mere brugervenlig. Zosia er en skakt udstyret med: en computer, en tag-læser og en skærm. Takket være forbindelsen til Internettet har den adgang til databasen og registeret over det roterende vasketøj.
Tøjet kastes ned i en standard vaskerivogn, som er anbragt inde i automaten, for dermed maksimalt at forenkle og optimere udstyrets betjening.
Zosia kan rumme mellem 250 og 300 klædningsstykker. Den har målene: bredde 95 cm, højde 200 cm og dybde 100 cm.


Professionel styring af vasketøjets flow

Zosia indhenter oplysninger om det udleverede tøj fra databasen via internetforbindelsen. Den er beregnet til registrering af nedkastninger, dvs. en form for hurtig, ubemandet indlevering af urent vasketøj. Den modtager kun vasketøj, som figurerer i systemet. Bliver et tagget vasketøj, som ikke figurerer i databasen, puttet ind, muliggør skakten ikke en sådan operation. Enhver nedkastning registreres ved hjælp af et digitalt kamera, som er monteret inde i maskinen. Operationen gemmes i betjeningsanordningens hukommelse. Nedenfor er anført de samtlige fordele ved anvendelse af Zosia som supplering af det eksisterende system:

 

  • Betydelig fremskyndelse af tøjudleveringsprocessen
  • Mulighed for anbringelse på det mest belejlige sted
  • Udstyret kører 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, hvilket har en meget stor betydning ved atypisk arbejdstid
  • Processen kræver ingen betjening. Det er ikke nødvendigt at involvere nye medarbejdere.
  • Fuld kontrol over det, hvor meget sortiment og hvilken type sortiment afventer at blive afhentet og vasket.
  • Lave driftsudgifter
  • Driftssikkerhed

 

FUNKTIONSPRINCIP

Betjening af automaten er meget enkel. Hold tøjet, der ønskes indleveret, henover tag-læseren. De i tagget indeholdte oplysninger bliver aflæst og en meddelelse om et givet klædningsstykke kommer frem på skærmen. Sprækken åbnes og en medarbejder kan anbringe et givet klædningsstykke inde. På samme tid aktiveres der et billedoptagelse, som også vises på hovedskærmen. Efter nedkastning sendes oplysningerne videre til systemet, og “antallet af klædningsstykker i skakten” på Zosias skærm øges med 1.

Go to top