Arbejdsmiljøautomater

Kazik 5 - AutomatArbejdsmiljøautomater

Kazik 5 - AutomatArbejdsmiljøautomater

KAZIK” er en kombination af et automatisk udleveringsskab med en styringssoftware. I versionen AUTOMAT åbnes skabets dør automatisk. Systemet løser styringsrelaterede problemer samt problemer med udlevering af arbejdsmiljøprodukter i nærheden af arbejdsstationer.

Tekniske data

size 200x100x110cm
weight 395kg
option I option II
locations numbers 90 180
size of location 16x26cm 8x26cm

PRODUCT CARD DK

Kundezone

Adgang til tekniske specifikationer og andre materialer fås udelukkende af de kunder, som har logget på.

Log på

product description

En automat med de største skillevægge, som vi aldrig før har produceret. Den er opdelt i 90 afsnit med målene: 16 cm x 26 cm hvert. Den er beregnet til et større sortiment, såsom produkter i samlepakninger, sikkerhedstøj, batteridrevne håndværktøjer og udstyr, sko, sikkerhedshovedbeklædning, masker, mv.
På Kundens anmodning kan vi fremstille en version med 180 afsnit med målene:
8cm x 27cm hvert.

 Kazik 5 modele

 

Professionel styring af arbejdsmiljøprodukter

Vi har hermed den store fornøjelse af at præsentere Dem et system til håndtering af personlige værnemidler, hvis hovedbestanddel er udleveringsautomaten "KAZIK". Den er en kombination af et automatisk udleveringsskab med en styringssoftware. Systemet løser styringsrelaterede problemer samt problemer med udlevering af arbejdsmiljøprodukter på produktionssteder. Den globale løsning tilfredsstiller følgende behov:

 • Tilsyn med medarbejdere
 • Sikkerhed og tilgængelighed af produkter 24 timer i døgnet 7 dage om ugen
 • Tilgængelighed af produkter i nærheden af arbejdsstationer
 • Udlevering af enkelte varer eller udlevering af varer i pakker
 • Fald i forbruget
 • Analyse af og kontrol over den samtlige bevægelse
  (udlevering, tilbagelevering, forsyning)
 • Fjernbetjent adgang
 • Automatisk forsyningsstyring
 • Automatisk tilsyn med lagerbeholdninger

 

FUNKTIONSPRINCIP


Identifikation af brugeren

Brugeren logger ind ved at holde sit modearbejderkort henover automaten eller ved at indtaste en kode på touchskærmen. Vedkommende får adgang til operationer og produkter, som er blevet defineret for vedkommende. Ikke-autoriserede personer har ikke adgang til produkter, som er anbragt i automaten.

 

Valg af operation

Brugeren vælger den ønskede operation: Udlevering, Tilbagelevering, Supplering ...
alt efter sine beføjelser. Derefter vælger vedkommende det ønskede produkt og dets størrelse, hvis et givet produkt findes i flere varianter, og vedkommende ikke blev tildelt en bestemt størrelse. Systemet afblokerer det relevante afsnit ved at give vedkommende adgang til produkter, evt. i det angivne antal. Systemet muliggør blandt andet fremvisning af produktets billeder, dets beskrivelse, det tilgængelige antal stykker, størrelser.

IT-styring

Den automatiske dispenser KAZIK er udstyret med en PC, hvortil kun systemadministratoren har adgang. Alternativt kan den udstyres med system til opretholdelse af forsyning, dvs. UPS. KAZIK har fået installeret sin egen software, der består af tre moduler.

 

Brugergrænseflade

Brugergrænsefladen er venlig og nem at bruge. Den nemme betjening muliggør en maksimal forenkling og forkortelse af afhentningsprocessen. Den intuitive grænseflade fremviser læselige billeder af produkter med henblik på at gøre søgning lettere. Brugere benytter en heavy-duty touchskærm, som er beregnet til drift under vanskelige vilkår.

Administratorgrænseflade


Den mest udbyggede modul er Administratorgrænseflade. Den muliggør konfiguration af adgang efter bruger eller brugergruppe. Administratorgrænsefladen muliggør modifikation af oplysningerne vedrørende produkter, medarbejdere, størrelser, mv. Vha. denne grænseflade kan man også konfigurere begrænsninger og tildeling af varer til grupper eller brugere.

Statistik og rapportering

Rapporteringsmodulen giver adgang til alle de i systemet indeholdte oplysninger, såsom: udleveringsoversigt, suppleringsoversigt, beskadigelsesoversigt, en fortegnelse over produkter under minimum, en fortegnelse over produkter, som på nuværende tidspunkt er under bestilling, modtagelse af produkter, mv.
Modulen giver også mulighed for oprettelse af egne rapporter.

Go to top